Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Information från TBF:s årsmöte

Det var inte bara val för riksdag, region och kommun i söndags, det var även årsmöte hos TBF och det blev enligt valberedningens förslag, vilket var totalt fem nyval, tio omval och fyra personer som lämnade då TBF tog ut riktningen för framtiden.

Hedersordförande Hasse Persson ledde sedvanligt årsmötet. Förutom val av förtroendevalda så fastställdes även medlems- och träningsavgifter för säsongen 2022/2023.

Följande val gjordes på årsmötet

Ordförande : Lena Andre (nyval).

Ledamöter : Martin Johansson, Håkan Johansson, Magnus Nordberg, Stefan Nilsson, Jonas Eriksson, Andreas Jacobsson (nyval, var tidigare suppleant).

Suppleanter: Claes- Göran Petre, Sofia Nilsson (nyval), Jenny Schärberg (nyval).

Revisorer: Lasse Westerbäck, Tommy Abrahamsson (nyval).

Valberedning: Lasse Westerbäck, Jesper Olsson, Henrik Mattsson.

De som lämnade sina förtroendeuppdrag var Erika Borgstedt (vice Ordförande), Johan Darsbo (suppleant) och Hasse Persson (revisor). Ett stort tack för Er insats senaste åren. Dessutom lämnade undertecknad som tidigare ordförande.

Jag vill passa på att tacka alla som jag fått jobba med under alla dessa år. Det började för min del på hösten 1974 som ungdomsspelare, men redan tidigt 80-tal blev det styrelsearbete, och de drygt senaste 10 åren som ordförande. En riktigt spännade, utmanande men också helt fantastisk tid, alla dessa 48 år i TBF. Höjdpunkten som jag upplevt det var projekteringen, byggnationen och uppstarten av Innovatumhallen. Invigningen i april 2016, med ett stort antal engagerade ideella ledare som gjorde att medlemsantalet växte. Sportsliga framgångarna tog än mer fart, och förutom ett 10-tal ungdoms-SM medaljer varje år, så tog TBF steget upp i Badmintonligan efter första säsongen i Innovatumhallen. Med Innovatumhallen kom också ett större ansvar för TBF, där den första klubbchefen anställdes, och senare även mer personal. Men med bra personal, bra engagerade ideella ledare, härligt styrelsefolk, och lägg därtill alla de som hjälpt till vid olika arrangemang, genom den TBF-anda som vår hedersordförande Hasse Persson byggde upp under sina drygt 20 år som ordförande innan mig. Dessutom mycket goda samarbeten och underbara kontakter inom föreningslivet, förbund, myndigheter, samarbetspartners och sponsorer. Då förstår ni vilken fantastisk tid jag haft.

F d Ordförande Jan Borgstedt

Publicerad: 2022-09-12

Senast uppdaterad: 2022-11-20

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se