Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening

Timmy Nilsson på silverplats.

Många medaljer på Got Elit

I helgen avgjordes Got Elit och TBF:s framgångsrika trupp fick med sig dryga tiotalet medaljer hem från Göteborg.

Mest framgångsrika var vi i U15-klassen, där TBF faktiskt hade spelare i söndagens finalspel i samtliga klasser i SJT-tävlingen.

Tuva Roslin åkte hem med tre medaljer – en av varje valör. Guldet kom i DD tillsammans med Greta Ribokas, Frölunda. Dessutom tog Tuva ett imponerande silver i singel.

Även Timmy Nilsson tog en meriterande silvermedalj i singel (bilden ovan), och dessutom brons i dubbel.

Harry Vaihinger tog två brons tillsammans med Timmy och Tuva.

Och slutligen också en bronspeng till Tobias Niemi Ström i herrdubbeln.

Brons blev det också för Helge Vaihinger i U13-klassens herrdubbel, samt för Abbasali Bandali i U11-nationell.

I U17-klassen blev det pallplats för både Edvard Petre Olsson (2:a) och Emil Gustavsson Bohman (3:a) i MJT-klassens herrsingel.

Två medaljer blev det också i U22 Elit, båda i damdubbel. Thea Roslin hoppade in som partner till Elin Öhling och tog sig till final, där det dock blev förlust. Och för Emelie Borgstedt blev det en tredjeplats.

Utöver medaljörerna var det många ytterligare TBF-are som gjorde bra ifrån sig, men alla kan inte nämnas här. Istället hänvisar vi till länkarna nedan, där alla resultat från tävlingen finns.

Publicerad: 2022-10-11

Senast uppdaterad: 2022-11-20

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg