Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Andreas Jacobsson, tävlingsledare för Kärcher Cup

Andreas summerar en fullspäckad helg med Kärcher Cup

Kärcher Cup är över för den här gången och än en gång lyckades TBF leverera ett riktigt fint arrangemang!

- Jag tycker att vi ska vara väldigt nöjda. Det jag har fått till mig är nästan bara positiva kommentarer, säger Andreas Jacobsson (bilden ovan), tävlingsledare för årets upplaga.

280 anmälda spelare resulterade i ungefär 580 spelade matcher i helgen, fördelat på Innovatumhallen, Älvhögsborgs A-hall och Torsbohallen. Andreas tvekar inte över vilken detalj han anser är jobbigast att ro i land inför en sådan här tävling.

- Det är att sätta spelschemat. Först att gå igenom alla anmälningar och se till att alla spelare hamnar i rätt klass, sedan genomföra lottningen och slutligen att sätta ett tidsschema som alla är nöjda med. Det finns alltid någon som inte blir helt nöjd, men i det stora hela tror jag att vi fick till det bra, säger Andreas.

TBF vill rikta ett stort tack till alla som bidrog till att göra Kärcher Cup till den trevliga tävling det blev – spelare, ledare, domare, alla funktionärer samt övrig publik!

Ur sportslig synvinkel var det som vanligt många TBF-are som gjorde fina insatser, men vi kan inte gå igenom dem alla här. Istället hänvisar vi till tävlingssidan för den som vill fördjupa sig i resultaten från tävlingen. https://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/tournament/FBBB2F46-6F90-4AD5-9D15-5F6B23073AF4 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-11-07

Senast uppdaterad: 2022-11-08

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se