Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Förlust i serieavslutningen

TBF förlorade borta mot Fyrisfjädern med 6-0 i sista omgången av Badmintonligan.

Därmed blev det inga tabellförändringar för de båda lagen. Fyrisfjädern vinner serien, medan TBF slutar tvåa. Båda lagen hade redan innan kvällens omgång säkrat en plats i SM-semifinalerna i kommande slutspel.

TBF reste till Uppsala med ett lag som till 100 procent bestod av spelare ur egna leden. Noterbart är att Adam Torstensson gjorde ligadebut, medan Thea Roslin gjorde sin första ligamatch den här säsongen.

Därutöver ställde TBF upp med Ludvig Petre Olsson, Tom Roslin och Emelie Borgstedt. Att laget skulle räcka till mot serieettan Fyris var förstås inget man kunde förvänta sig.

Här hittar du sluttabellen för Badmintonligans grundserie Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och här är matchfakta från Fyrisfjädern-TBF. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

TBF ställer nu in siktet på 4 april, då vi kommer att spela SM-semifinal hemma i Innovatumhallen! Vi kommer att ställas mot Påvelund, Täby, Aura eller Umeå. Vilket av lagen det blir vet vi först efter att kvartsfinalerna har spelats den 28 februari.

Publicerad: 2023-01-31

Senast uppdaterad: 2023-02-01

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se