Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

En plats i SM-finalen ligger i potten när Ann Sofie Husher Ruus och resten av TBF-laget ställs mot Påvelund onsdag 15 mars. Foto: Per Ceivik

SM-semifinal mot Påvelund 15 mars!

TBF ställs mot Påvelund i SM-semifinalen och matchen kommer att spelas redan den 15 mars hemma i Innovatumhallen.

SM-semifinalen var tidigare utannonserad att spelas i början av april, men matchdatumet har nu alltså ändrats. Orsaken är att en internationell tävling i Frankrike har flyttats och nu kolliderar med det tänkta (4 april) datumet för den här matchen. Då både TBF och Påvelund har spelare som är upptagna av spel i Frankrike i början av april, beslöt klubbarna därför att flytta semifinalen till 15 mars. Matchen spelas hemma i Innovatumhallen med matchstart klockan 18.30.

Ifjol avgjordes slutspelsmatcherna i dubbelmöten, men nytt för i år är att de avgörs i en enda match. Det betyder att vi har en riktigt spännande kväll att se fram emot den 15 mars, då det ska koras en SM-finalist! Är det oavgjort efter ordinarie match kommer Golden set att få avgöra.

TBF kvalificerade sig för semifinal genom att sluta tvåa i Badmintonligans grundserie, och därmed få en direktplats i semi. Påvelund säkrade sin plats genom att i förra veckan besegra Umeå i kvartsfinal med 4-3.

Missa inte tillfället att se TBF spela SM-semifinal hemma i Innovatumhallen!

Publicerad: 2023-03-06

Senast uppdaterad: 2023-03-16

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se