Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Följ med i supporterbussen till SM-finalen!

Det var många som kom till Innovatumhallen för att se TBF vinna semifinalen. Nu planerar klubben att ordna en supporterbuss till finalen i Uppsala den 15 april. (Foto: Per Ceivik)

TBF planerar att anordna supporterbuss till SM-finalen i Uppsala den 15 april. Läs här om hur du anmäler dig!

Det har nu gått några veckor sedan TBF säkrade finalplatsen via 4-3 i den dramatiska semifinalen mot Påvelund inför 343 åskådare. Det här blir klubbens första SM-final någonsin och givetvis hoppas vi på ett bra publikstöd i Uppsala på finaldagen.

Vi vet redan att många av våra ungdomar, föräldrar och ledare kommer att vara på plats, då ungdomstävlingen Svenska Cupen avgörs i Uppsala samma helg. Men för att även ge övriga medlemmar och publik chansen att se SM-finalen live planerar klubben att ordna en supporterbuss till Uppsala.

Bussen kommer att avgå från Trollhättan på morgonen lördag 15 april och köra hem igen samma kväll, det vill säga utan övernattning i Uppsala. Priset för att åka med i bussen kommer att ligga på ungefär 450 kronor. Till detta tillkommer entrébiljetten till matchen, som TBF kommer att beställa för de som åker med i bussen.

Eftersom det är begränsat platser i bussen gäller regeln ”först till kvarn”. Gör din intresseanmälan redan idag till kansli@trollhattansbadminton.se, eller via telefon 0520-399 39!

TBF återkommer med mer detaljerad information inom kort.

Publicerad: 2023-03-26

Senast uppdaterad: 2023-03-28

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se