Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Irma Carlsson och Ali-Abbas Rajpar belönades med stipendier ur Hasse Perssons Ungdomsfond.

Irma och Ali-Abbas fick stipendie ur ungdomsfonden

Ikväll hade vi avslutning på den ordinarie säsongen med stort tårtkalas. Samtidigt fick Irma Carlsson och Ali-Abbas Rajpar ta emot stipendie ur Hasse Perssons Ungdomsfond!

Raden av tårtor var kanske längre än någon gång tidigare när TBF traditionsenligt firade säsongsavslutning med lekar och ett gigantiskt tårtkalas för alla ungdoms- och träningsgrupper. Vi passade även på att hylla alla de ungdomar som nått SM-framgångar eller liknande under året.

En av höjdpunkterna i programmet var sedan givetvis utdelningen av stipendier från Hasse Perssons Ungdomsfond, som den här gången gick till Irma Carlsson och Ali-Abbas Rajpar. Fonden belönar ungdomar som genom ett positivt, sportsligt och hjälpsamt sätt under det gångna året varit ett föredöme för övriga TBF-ungdomar. Läs mer om Hasse Perssons Ungdomsfond här.

En bonusdel i programmet var också att TBF fick en gåva från Stiftelsen Parker Foundation på motsvarande cirka 33 000 kronor för vårt samhällsarbete, där trivsel och kamratskap står i fokus. Parker Hannifin Manufacturing Sweden AB, som har en stor verksamhet i Trollhättan, stöttar redan sedan tidigare TBF via ett sponsoravtal. Att nu få denna extra gåva från Parkers stiftelse är såklart mycket uppskattat och välkommet!

TBF har haft mängder av SM-medaljörer i år, när vi sammanfattar individuella SM och lag-SM!

Lasse Westerbäck tillsammans med Jonas Eriksson, Parker Hannifin, som hade en överraskning med sig till avslutningen i form av en gåva på cirka 33 000 kronor från Stiftelsen Parker Foundation.

Var det rekordmånga tårtor på avslutningen i år tro?

Publicerad: 2024-05-07

Senast uppdaterad: 2024-05-07

Författare: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se