Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Dags att anmäla sig till TBF-golfen

Det drar ihop sig till TBF-golfen, en av årets mest prestigefyllda tävlingar som avgörs fredag 19 juli på Kobergs GK.

TBF har som tradition att varje sommar kora en klubbmästare i golf och tävlingen kommer att avgöras i form av en 18-hålsrunda slaggolf på vackra Kobergs GK. Missa inte tillfället att vara med och spela om du har anknytning till TBF!

Vi brukar försöka krydda tävlingen med en del extra priser, så det kommer att finnas mycket att kämpa för, oavsett om man är hög- eller låghandikappare. Dessutom utlovar vi en fin runda i ett trevligt sällskap!

När: TBF-golfen spelas fredag 19 juli

Var: Kobergs GK

För vem: TBF-golfen är öppen för alla som har anknytning till klubben på ett eller annat sätt. Det innebär att förutom våra egna medlemmar är även till exempel samarbetspartners, supportrar, vänner med mera välkomna att delta.

Anmälan: Maila din anmälan till Jesper Olsson, jesper.stayactive@gmail.com senast 12 juli (obs, begränsat antal platser så dröj inte med din anmälan). Ange golf-ID och ditt hcp. Du betalar själv eventuell greenfee till det reducerade priset 300 kr.

Så här gick det i TBF-golfen 2023.

Publicerad: 2024-06-23

Senast uppdaterad: 2024-06-24

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se