Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Nya träningstider och sommarläger

Säsongen 2022/2023 går mot sitt slut, men fortfarande har vi några härliga träningsveckor kvar samt vårt avslutande sommarläger!

Nya träningstider från 2 maj

Från 2 maj har vi nya träningstider som du hittar i vår kalender. De nya tiderna gäller till och med 11 juni.

Observera att det måndag 15 maj är obligatoriskt löptest för alla T-grupper. Klockan 18.00 vid Skidstugan i Strömslund.

Sommarläger 12-14 juni

Säsongen avslutas med vårt traditionsenliga sommarläger, som i år går av stapeln måndag-onsdag 12-14 juni. Inbjudan till lägret gäller samtliga träningsgrupper och du anmäler dig på anslagstavlan i hallen.

Exakta tider med gruppindelning och så vidare kommer veckan innan lägret, men det handlar om heldagsaktiviteter med start klockan 09.00 och där lunch ingår. Måndagen kommer avslutas med bad på Älvhögsborg.

Kostnaden är 400 kronor för medlem och 600 kronor för icke-medlem. Vi är tacksamma om föräldrar kan hjälpa till att skjutsa till Älvhögsborg på måndagen, kontakta Lasse Westerbäck om ni kan hjälpa till!

Träning i sommar

Innovatumhallen kommer vara öppen vissa tider i sommar och vi kommer hålla igång träningen för T-grupper i viss omfattning. Se hemsidan för mer info.

Under augusti ökar vi sedan träningsfrekvensen och från första veckan i september kör vi igång ordinarie träningar med nya träningsgrupper. Information om detta kommer på hemsidan när det närmar sig.

Publicerad: 2023-04-29

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se