Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Harry, Ludde, Felix, Timmy, Helge, Tobias och Telma tog samtliga medalj i Göteborg. Medfalj blev det också till Abbasali som saknas på bilden.

Många TBF-are på prispallen i Gothenburg Open

Gothenburg Open gick av stapeln under Kristi Himmelsfärdshelgen och TBF:s duktiga trupp såg till att ett antal medaljer följde med hem till Trollhättan.

Alelyckan var som vanligt värd för tävlingen, som var den sista större individuella tävlingen den här säsongen. Som vanligt lockade Gothenburg Open ett ganska stort startfält, med flera spelare från TBF i startlistan.

Många fina prestationer överlag, som kryddades med ett antal medaljer. Mest framgångsrik var Helge Vaihinger som åkte hem med tre medaljer från U13-klassen efter flera jämna och spännande matcher – en av varje valör. Guldet tog han i herrdubbel tillsammans med Casper Bohlin, Örebro. Silvret kom i mixed tillsammans med TBF:s Telma Schärberg.

TBF:s andra guld togs av Timmy Nilsson i U15-klassens singel. Noterbart att Timmy spelade en rysligt jämn semi mot Harry Vahinger, där Timmy vann med 24-22 i skiljeset. Således brons till Harry, vilket även blev resultatet för Tobias Niemi Ström i klassen. Tobias tog även silver i mixed.

Övriga TBF-medaljer togs av

  • Telma, brons i DSU13
  • Abbasali Bandali och Ludde Schärberg, brons i HDU11
  • Felix Schärberg, brons i U15 level 3.

Alla resultat från Gothenburg Open hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-05-23

Senast uppdaterad: 2023-06-07

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se