Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Från fjärde tee kommer du ha fin utsikt över Kobergs slott.

Anmäl dig till TBF-golfen!

Det drar ihop sig till TBF-golfen, en av årets mest prestigefyllda tävlingar som i år avgörs fredag 14 juli på Kobergs GK.

TBF har som tradition att varje sommar kora en klubbmästare i golf och vi är glada att i år återuppta tradition efter ett par inställda år då bland annat dåligt väder stått i vägen. Tävlingen avgörs i form av en 18-hålsrunda slaggolf på vackra Kobergs GK för att kora 2023 års mästare. Därtill brukar vi krydda tävlingen med en del extra priser, så även om prisbordet mest består av ära och berömmelse kommer det att finnas mycket att kämpa för, oavsett om man är hög- eller låghandikappare! Dessutom utlovar vi en fin runda i ett trevligt sällskap!

När: TBF-golfen spelas fredag 14 juli med första start klockan 13.00

Var: Kobergs GK

För vem: TBF-golfen är öppen för alla som har anknytning till klubben på ett eller annat sätt. Det innebär att förutom våra egna medlemmar är även till exempel samarbetspartners, supportrar, vänner med mera välkomna att delta.

Anmälan: Maila din anmälan till Jesper Olsson, jesper.stayactive@gmail.com senast 7 juli (obs, begränsat antal platser så dröj inte med din anmälan). Ange golf-ID, ditt hcp samt om du har önskemål om tidig eller sen starttid. Spelaren betalar själv eventuell greenfee till det reducerade priset 300 kr.

Publicerad: 2023-06-19

Senast uppdaterad: 2023-06-22

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se