Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Sebastian Bugtrup bidrog starkt till segern i Täby genom att leverera två vinster.

Kanonstart på ligasäsongen!

TBF fick med sig alla poängen hem från Täby via 4-2 i premiären av Badmintonligan – efter att ha vänt ett jobbigt 0-2-underläge.

- Vid 0-2 såg det inte särskilt ljust ut, men det säger något om det här laget att vi klarar att vända ett sånt underläge. Det är inte lätt att vinna fyra matcher på raken, säger TBF-coachen Jens Olsson.

TBF hamnade i underläge efter att ha förlorat herrsingel 1 (Ludvig Petre Olsson gjorde dock en bra match mot Victor Svendsen) och damdubbeln, där den sistnämnda matchen var en missräkning sedan varken Malena Norrman eller Ann Sofie Husher Ruus hittat rätt i spelet.

Men TBF samlade ihop sig och lyckades vända matchen och få med sig alla poängen hem till Trollhättan, via seger i herrsingel 2 (Sebastian Bugtrup), damsingeln (Ann Sofie), mixed (Sebastian/Malena) och slutligen herrdubbeln (Ludde och Jesper Borgstedt).

- Det är en stark laginsats. Vi vinner tre matcher i skiljeset, vilket också är imponerande. Sedan är det lite extra kul att det är våra egna TBF-fostrade Jesper och Ludde som får avgöra matchen genom att vinna herrdubbeln, säger Jens.

Klicka här för att få alla siffror från Täby-TBF! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klicka här för övriga resultat från Badmintonligans första omgång! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-09-05

Senast uppdaterad: 2023-09-11

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se