Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Naeemabbas och Zainab vann sina klasser i Scandic Hallandia Cup.

Medaljer i Halmstad och Stockholm

Det var TBF-ungdomar på plats både i Halmstad och Stockholm den gångna helgen. På båda orterna spelade TBF hem medaljer, varav flera guld.

Scandic Hallandia Cup

I Halmstad blev det guld för både Naeemabbas Bandali, i HSU15 efter åtta singelvinster, och för Zainab Bandali i DDU13 med Frida Aminoff. Zainab blev också trea i DSU13. Även Abbasali Bandali nådde final i HDU13, och förlorade den knappt (20-22 i avgörande set) tillsammans med William Tang.

I herrarnas A-klass blev det kvartsfinaler för Tobias Niemi Ström (singel) samt för Emil Gustavsson Bohman och Edvard Petre Olsson i herrdubbel.

Loei Hashami tog sig vidare från poolen i HSU15, medan Malva Larsson och Veronika Severinsson testade sina krafter i DDU17, men stötte på tufft motstånd i poolen.

Alla resultat från Scandic Hallandia Cup. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spåret Open Junior

I Spåret Open i Stockholm tog Telma Schärberg dubbla guld i singel och damdubbel i U15-klassen, samt brons i mixed. Telma vann elva av tolv matcher under helgen! Bra gick det också för Ludde Schärberg, som blev 1:a i HSU11 Nivå 2 efter sex singelvinster.

Guld blev det också för Timmy Nilsson och Harry Vaihinger i HDU17 efter en tajt final mot Sigge Askeroth och William Fjällby. Harry tog dessutom brons i singel.

Medalj blev det också för Belen Jacobsson, brons i DSU15 Nivå 2.

Dilan Jacobsson nådde kvartsfinal i HDU17 samt tog sig vidare från poolen i singel. Även Felix Schärberg tog sig vidare från poolen i HSU17 och samma gjorde André Yousif Ishak i HSU13.

Helge Vaihinger flyttade upp i U15-klassen och vann en match i poolen.

Alla resultat från Spåret Open Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-10-03

Senast uppdaterad: 2023-10-15

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se