Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Helge tog guld och brons, medan Telma fick med sig en bronsmedalj från Västerås.

Helge och Telma tog medalj på SJT 4

I helgen avgjordes SJT 4 i klasserna U13 och U15 – och båda TBF:s deltagare reste hem med medalj.

I U13-klassen representerades TBF av Helge Vaihinger, som tog guld i herrdubbeln och brons i singel. I dubbeln kamperade Helge ihop med Örebros Casper Bohlin och de tog sig relativt ohotat fram till final, där det blev tuffare mot David Emmanuel Cabahug och Kaj Xu. Matchen gick till en tresetare, men i avgörande set vann Helge/Casper stabilt med 21-14.

Dessutom tog Helge en bronspeng i singeln efter att ha fått slita ordentligt för att nå semifinal. I både åttondelsfinal och kvartsfinal blev det jämna tresetare där Helge till slut vann med 21-19 i avgörande set.

I U15-klassen fick Telma Schärberg med sig en medalj från damdubbeln. I par med Garvita Yadav, Täby, tog sig Telma fram till semifinal genom att vinna två matcher. I semin blev det sedan förlust i en tresetare mot Isabella Widberg och Emma Ryberg (Täby/Racket) och således en bronsmedalj för Telma.

Publicerad: 2024-01-15

Senast uppdaterad: 2024-01-22

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se