Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening

Prispallen från herrdubbeln i SGP 4, med TBF:s Daniel Niemi Ström på andraplats tillsammans med Victor Morskogen. Längst till höger och trea i klassen ser vi Alexander Strandberg, före detta TBF som ju numera tävlar för Umeå.

Medaljer i Askim och Frölunda

Det var tävlingar på två håll i Göteborg i helgen och på båda platserna blev det pallplatser för TBF.

Swedish Grand Prix 4, Askim

Det blev en andraplats för Daniel Niemi Ström i herrdubbeln när fjärde deltävlingen av SGP avgjordes i helgen.

Daniel och dubbelpartnern Victor Morskogen, Täby, gick till final genom att besegra i tur och ordning Felix Lindeblad/Filip Swahn, Anton Hultman/Daniel Skott och Alexander Strandberg/Elliot Silfver Grahn. I finalen mot Martin Norrman/Calle Fredholm blev det dock förlust med minsta möjliga marginal, 22-24 i avgörande set.

För Ludvig Petre Olsson blev det ett brons i herrsingel. Ludde slog Simon Knutsson och Richard Kuhl på vägen fram till semi, där det tog stopp mot Romeo Makboul i en tresetare sedan Ludde vunnit första set.

För Emelie Borgstedt blev det förluster i åttondelen i mixed och damdubbel.

Helgens tävling i Askim var den fjärde och sista deltävlingen innan SGP-finalen senare i vår.

Alla resultat från SGP 4. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frölundaspelen Junior

TBF hade några spelare på plats på Frölundaspelen Junior. André Yousif Ishak tog silver i HDU13 tillsammans med Artur Andersson, Racket. André gick också till kvartsfinal i singel i U13-klassen.

I damsingeln i U17-klassen blev Irma Carlsson trea efter att ha vunnit två av tre matcher. Faktum är att tre spelare hamnade på lika många vinster, så det var bara set-skillnad som skiljde Irma från att vinna klassen.

I U11-klassens singel vann Yugan Praveen Kumar två matcher i poolen och avancerade till kvartsfinal, medan det för Elsa Carlsson tog stopp i poolspelet i U15-klassens singel.

Se alla resultat från Frölundaspelen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-03-18

Senast uppdaterad: 2024-03-24

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg