Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Så här såg det ut när TBF och Påvelund möttes inför storpublik i förra årets SM-semifinal. Då vann TBF med 4-3. (Foto: Per Ceivik)

Dags för SM-kvartsfinal - följ med supporterbussen till Göteborg!

På måndag är det dags för en spännande och oviss SM-kvartsfinal mot Påvelund! Det finns fortfarande platser kvar i supporterbussen för dig som vill se matchen på plats i Göteborg.

TBF går in i slutspelet som regerande svenska mästare och efter att ha slutat sexa i årets Badmintonliga ställs vi alltså mot seriefyran Påvelund på bortaplan. Det handlar om kvartsfinal som avgörs i en match, det vill säga vi ska ha fram en segrare på måndagskvällen som går vidare till semifinal.

- Det kommer bli en riktigt bra match, båda lagen har bra spelare på alla positioner. Det mesta talar också för att det kommer bli väldigt jämnt. 3-3 eller 4-2 till något av lagen är en trolig utgång, säger TBF-coachen Jesper Olsson.

En titt i backspegeln visar att det brukar vara täta matcher när TBF och Påvelund gör upp. Vi minns inte minst förra vårens semifinalrysare, där TBF till slut vann med 4-3 efter en riktig maratonmatch.

Den här säsongen har det fortsatt på samma tema med jämna matcher, där lagen vunnit en gång var. Påvelund vann med 4-2 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Innovatumhallen i oktober, medan TBF vann med 4-3 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Göteborg i januari.

Följ med i supporterbussen!

TBF arrangerar supporterbuss till matchen på måndag och det finns fortfarande några platser kvar för er som vill vara med och stötta TBF-laget på plats. Kontakta TBF-kansliet på 0520-399 39 eller kansli@trollhattansbadminton.se snarast om du vill ha en plats i bussen.

Bussen avgår från Innovatumhallen kl 16.30 och beräknas vara åter i Trollhättan vid 22-tiden. Matchen startar klockan 18.15.

För dig som inte har möjlighet att se matchen live i Göteborg, finns möjligheten att streama matchen på badmintonplay.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2024-04-13

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se