Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Malena Norrman representerade Påvelund den gångna säsongen i Badmintonligan, bland annat i den dramatiska SM-semfinalen mot TBF. Men nu väljer hon att spela i TBF kommande säsong.

Malena klar för TBF!

Malena Norrman är klar för spel i TBF i Badmintonligan kommande säsong! ”Det känns jättekul, jag har alltid sett TBF som min andra moderklubb”, säger hon.

22-åringen är uppväxt i Mellerud och Badmintonklubben Stinget, vilket gör att de nära banden till TBF alltid funnits där.

- Jag har ofta varit i Trollhättan och tränat på somrarna och vid olika läger. Jag ser verkligen fram emot att nu också få representera klubben i Badmintonligan, säger Malena.

TBF-coachen Jesper Olsson är inne på samma linje:

- Vi har ju länge tyckt att Malena borde spela för TBF i Badmintonligan, med tanke på att hon är från området. Vi är jätteglada att det nu blir så, och hon kommer tillföra mycket till laget med sina kvaliteter, säger Jesper.

Malena, som bor i Malmö och tränar i Danmark, spelade den senaste säsongen för Påvelund i ligan och har tidigare också representerat Umeå när hon studerade i Västerbotten. Och hon rankar spel i ligan högt.

- Det är jättekul att spela Badmintonligan och det har hög prioritet för mig. Jag hoppas att TBF ska kunna gå långt nästa säsong också och jag vill bidra med att ge bra energi till laget.

Alla som sett Malena Norrman spela vet att vi nu får in en mycket skicklig mixed- och damdubbelspelare i truppen. Vid årets SM tog hon silver i damdubbel tillsammans med Johanna Magnusson, Aura.

- Jag är van att spela båda kategorierna och ser mixed som min allra bästa kategori. Så om det bara klickar med den partner jag kommer spela med hoppas jag att vi kan leverera en del vinster, säger hon.

Läs här också vilka ytterligare spelare som är klara för nästa säsong: Så är läget i ligatruppen

Publicerad: 2023-06-27

Senast uppdaterad: 2023-07-10

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se