Gå till innehåll
Trollhättans Badmintonförening
Trollhättans Badmintonförening

Ni minns bilderna från i våras! Vilket lag blir det som får fira den här säsongen?

Nu startar Badmintonligan

Denna veckan drar nya säsongen av Badmintonligan igång och för TBF sker premiären på tisdag kväll, borta mot Täby.

- Det är lite nervöst att starta igång igen, men det känns samtidigt riktigt skönt att gå in i den nya säsongen som regerande svenska mästare, säger TBF-coachen Jesper Olsson, som tror att vi kommer att få se en mycket jämn liga den här säsongen.

- Jag tror att det kommer att bli otroligt tajt, alla lag har på papperet väldigt starka uppställningar. Vår målsättning är till att börja med att ta oss till slutspel.

Jämfört med laget som vann SM-guld i våras har TBF förstärkt med Malena Norrman (se tidigare artikel här) samt danske Sören Toft Hansen. Däremot har vi tappat Daniel Lundgaard, som inte kommer spela alls i svenska ligan den här säsongen.

Vi har uppdaterat vår sida om Badmintonligan och där hittar du hela TBF:s spelprogram för den här säsongen. Planera redan nu in vår första hemmamatch, som spelas tisdag 12 september mot Spårvägen!

Vill du läsa mer om årets liga, och bekanta dig med de övriga lagens spelartrupper, rekommenderar vi ett besök på Badmintonligans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2023-09-04

Senast uppdaterad: 2023-09-05

Författare: Magnus Nordberg

Senast ändrad av: Magnus Nordberg

Sponsorer

Besöksadress

Nohabgatan 20
Trollhättan

Postadress

Nohabgatan 20
461 53 Trollhättan

Kontakta oss

Telefon: 0520 - 399 39

e-post: kansli@trollhattansbadminton.se